|
Post by Radu_ on Feb 11, 2016 11:14:08 GMT
As dori sa stiu cam cati bani se pot face ca sofer UBER, cu un program de munca de 8 ore, in Bucuresti.
|
|
|
Post by Anonimus on Mar 13, 2016 13:09:32 GMT
Cred ca se pot face intre 1400 si 1900 muncind 10 ore /zi (net, dupa ce scad comisionul UBER, motorina, uzura masinii, taxe si impozite) - eu vreau sa devin sofer partener si mi-am facut niste calcule detaliate. La acestia se pot adauga bonusurile.....
|
|
|
Post by gogu on Mar 22, 2016 7:28:27 GMT
castigi o p***
|
|
|
Post by Ciprian on Aug 2, 2016 12:01:59 GMT
Dragi colegi de forum,
haideti sa va explic cum sta treaba in august 2016 la uber...Detin o masina care are un consum de 7,5/100km in oras,conduc pentru uber de 2 saptamani cam 4h/zi.Treabea cu profitul sta in felul urmator:Din totalul cursei,Uber opreste 25%,esti obligat sa ai pfa sau srl ceea ce inseamna ca trebuie sa platesti toate taxele aferente catre stat+ contractul de colaborare,care pentru un minim de 2h inseamna 196Ron/luna.Sa fiu mai explicit pentru cei ce nu au rabdarea sa calculeze sau sa caute care sunt taxele aferente voi da un exemplu simplu.La 100 ron "produsi" se scad ce 25% comisionul Uber si in jur de 33% celelalte taxe.Acum puteti calcula simplu cam cati bani iti raman dupa plata acestor comisioane si taxe,dupa care vei afla care sunt banii care iti raman in "mana".Din acei bani scade combustibilul si nu uitati,masina trebuie sa fie in permanenta curata,deci luati in calcul si aceasta operatiune care ramane la atitudinea fiecaruia la cat timp o face.Cei 100Ron se fac in jur de 4h(si uitati de tarifele dinamice ale vietii pentru ca nici un client nu face comenzi cand este activ acel tarif) si se parcurg in jur de 90/100km.Trageti dumneavoastra concluziile cat de rentabil este,sau nu.
|
|
|
Post by Flo on Aug 9, 2016 17:37:16 GMT
Salut, Multumim pentru postare dar nu am inteles pana la urma daca in 4h faci 100 ron se merita sau nu (am inteles ca te rup taxele).
|
|
|
Post by pentru Flo on Aug 30, 2016 18:15:52 GMT
Nu stiu ce nu ai inteles! Nu are importanta cat stai pe strada, din banii pe care ii produci 25%-platesti la Uber si aproximativ 30-33% platesti taxe la stat din banii produsi de unde rezulta ca ramai cu 42-45% din incasari, iar din banii astia iti scazi benzina (motorina, gpl), uzura masinii si restul sunt banii tai.
|
|
|
Post by teo on Dec 16, 2016 14:07:40 GMT
Daca profiti de tarifele dinamice din ziua respectiva poti castiga in jur de 180-220 de lei in ziua repectiva. Din banii acestia trebuie scazuti combustibilul si taxele. Las aici un video in care va arat cum funtioneaza aplicatia de sofer Uber - youtu.be/oV-TYv8D-Gg
|
|
sorin
New Member
|
Post by sorin on Dec 20, 2016 15:11:07 GMT
|
|
|
Post by Teo on Jan 5, 2017 11:33:47 GMT
Pentru cei care se afla in dificultate, am alcatuit o lista de sfaturi care sa va ajute sa va maximizati profiturile - youtu.be/jq7iwhetwpw
|
|
|
Post by Harry on Feb 19, 2017 7:45:57 GMT
Dragi colegi de forum, haideti sa va explic cum sta treaba in august 2016 la uber...Detin o masina care are un consum de 7,5/100km in oras,conduc pentru uber de 2 saptamani cam 4h/zi.Treabea cu profitul sta in felul urmator:Din totalul cursei,Uber opreste 25%,esti obligat sa ai pfa sau srl ceea ce inseamna ca trebuie sa platesti toate taxele aferente catre stat+ contractul de colaborare,care pentru un minim de 2h inseamna 196Ron/luna.Sa fiu mai explicit pentru cei ce nu au rabdarea sa calculeze sau sa caute care sunt taxele aferente voi da un exemplu simplu.La 100 ron "produsi" se scad ce 25% comisionul Uber si in jur de 33% celelalte taxe.Acum puteti calcula simplu cam cati bani iti raman dupa plata acestor comisioane si taxe,dupa care vei afla care sunt banii care iti raman in "mana".Din acei bani scade combustibilul si nu uitati,masina trebuie sa fie in permanenta curata,deci luati in calcul si aceasta operatiune care ramane la atitudinea fiecaruia la cat timp o face.Cei 100Ron se fac in jur de 4h(si uitati de tarifele dinamice ale vietii pentru ca nici un client nu face comenzi cand este activ acel tarif) si se parcurg in jur de 90/100km.Trageti dumneavoastra concluziile cat de rentabil este,sau nu.
|
|
|
Post by Harry2 on Feb 19, 2017 7:47:47 GMT
singurul care are de câștigat, daca nu ești un disperat, este Uber quote author="Harry" source="/post/57/thread" timestamp="1487490357"] Dragi colegi de forum, haideti sa va explic cum sta treaba in august 2016 la uber...Detin o masina care are un consum de 7,5/100km in oras,conduc pentru uber de 2 saptamani cam 4h/zi.Treabea cu profitul sta in felul urmator:Din totalul cursei,Uber opreste 25%,esti obligat sa ai pfa sau srl ceea ce inseamna ca trebuie sa platesti toate taxele aferente catre stat+ contractul de colaborare,care pentru un minim de 2h inseamna 196Ron/luna.Sa fiu mai explicit pentru cei ce nu au rabdarea sa calculeze sau sa caute care sunt taxele aferente voi da un exemplu simplu.La 100 ron "produsi" se scad ce 25% comisionul Uber si in jur de 33% celelalte taxe.Acum puteti calcula simplu cam cati bani iti raman dupa plata acestor comisioane si taxe,dupa care vei afla care sunt banii care iti raman in "mana".Din acei bani scade combustibilul si nu uitati,masina trebuie sa fie in permanenta curata,deci luati in calcul si aceasta operatiune care ramane la atitudinea fiecaruia la cat timp o face.Cei 100Ron se fac in jur de 4h(si uitati de tarifele dinamice ale vietii pentru ca nici un client nu face comenzi cand este activ acel tarif) si se parcurg in jur de 90/100km.Trageti dumneavoastra concluziile cat de rentabil este,sau nu. [/quote]
|
|
|
Post by Dan on Feb 28, 2017 20:37:28 GMT
Salutare tuturor, de vreo doua zile mi-a intrat in cap ideea sa devin partener Uber Toate bune si frumoase, mi-am facut cont m-au sunat sa ma duc la intalnire sa imi explice ce si cum sta treaba cu uber Am ajuns acolo (un apartament cu 3 camere intr-o cladire de birouri) unde explicatiile erau date de un televizor cat casa unde erau mesaje "ovationale" si am putut recunoaste cu usurinta modelul de spalare a creerelor cu aceste mesaje: ai voie sa faci aia, nu ai voie sa faci ailalta Oricum printre acele mesaje erau si cateva care mi-au atras atentia "comision de 25%" mi se pare enorm pentru un serviciu de automat de conexiuni soferi - pasageri si alte mesaje in urma carora a trebuit sa mai pun cateva intrebari sa ma pot lamuri ce si cum. Surpriza a fost desul de mare atunci cand a trebuit sa ma inscriu la o coada de 40 de persoane pe o tableta si sa astept cumintel uramrind acele mesaje pe televizor sa imi vina randul, sincer parca si la pipera cand am inmatriculat masina am assteptat mai putin si erau 100 de persoane in fata mea. Oricum organizarea lasa mult de dorit si cei doi de la relatii sau "rezolvarea problemelor" tratau clientii cu un sictir total Inainte de a pleca de acasa mi-am facut si niste socoteli si ziceam asa: 1.3 lei pe km cursa minima 8 lei fiecare cursa dureaza 30 de minute in 6 ore inseamna 12x8=96 de lei petrecute in trafic Benzina consum 12% deci veneau cam 0.5 lei pe km din 1.3 rezultau ca 0.8 ramaneau la mine in buzunar fara sa stiu de comisionul de 25% al uber (pe site nu se specifica nimic de asta) Mai erau taxele catre stat pe care orice samsar aflat in sala de asteptare de acolo era nerabdator sa le achite in locul tau prin firma lui si sa isi opreasca si el un comision (13% din venituri plus 12.5 lei contabilitatea pe saptamana)
Refacand socotelile cu noile date mi-a cam dat cu virgula rau de tot
97 de lei cat ai castiga intr-o zi (6 ore in trafic in care cursele ar curge una dupa alta) minus comisionul uber 25% rezulta 72.75 lei minus comision firma 13% rezulta 63.2925 minus asigurare RCA (40 lei pe luna / 30 zile) 1.33 lei pe zi rezulta 61.9625 lei din care mai trebuie alimentat pentru cele 6 ore petrecute in trafic aprox 100 km care inseamna 12 litri care inseamna 60 de lei care scazuti din 61.9625 rezulta ca iti mai raman bani de reparatii si mancare in fiecare zi de fix 1.9625 lei Credeti-ma am sucit-o pe toate partile si tot cu virgula mi-a dat am incercat sa o maresc si sa zic 150 pe zi caz in care mai ramaneau bani de doua shaorme cu de toate, ceea ce iar nu e bine Ba mai mult am apelat la un asa zis "domn cu firma" si masini pentru uber si mi-a zis ca imi da salariu 1750 de lei pe luna daca ii fac planul de 5000 de lei pe luna pai daca eu fac 150 de lei pe zi de unde sa scot 5000 de lei plan pe luna? asta inseamna sa stau in trafic vreo 12 - 16 ore sa fac planul si iata cum un hobby poate deveni o povara iar placerea condusului se transforma in nervi in trafic si minunatii de prostia altora
|
|
|
Post by Andrei on May 8, 2017 1:44:08 GMT
Salut Dan, foarte corect calculul tau si felicitari ca nu te-ai bagat in mizeria asta cum am facut-o eu. Imi place sa dau cu capu de perete sa fiu sigur ca este acolo. Am sa prezint adevarul despre ce inseamna Uber din punctul meu de vedere ! Prima zi de munca, entuziasm total... comenzile veneau una dupa alta, distante intre 8 si 12 km ma gandeam ca este imposibil sa nu imi ramna nimic dupa atata efort. Dupa 10 ore de condus asidu ma uit la rezultat =245 lei, cand spun asidu inseamna ca nu m-am dot jos sa imi iau nici macar o sticla de apa fara sa iau pauza de masa sau de tigara....un fel de maraton as putea spune,Incerc doar sa vad unde se poate ajunge. Incerc sa inteleg unde am gresit de suma este atat de mica comparativ cu cat plateam eu la taxi pentru o distanta aproape la jumatate,,, si aici incepe calculul meu. Tarif pe km 1.3 de ce oare ? pai Uber are rolul de a te exploata in interes propriu nu exista notiunea de parteneriat aici esti vazut exact ca un negru pe plantatie. Eu detin un Megan 3 pentru care am platit 17.000 Euro, asigurare anuala 900 lei, o singura revizie normala ma costa 700 de lei pe an fara frecat masina cu uber prin orasul plin de gropi + costurile cu curatarea, lichid parbriz si alte mici detalii. Oricum ai calcula sa mananci covrigi sa nu fumezi, sa lasi masina pe liber .......inseamna doar timp pierdut. Oare UBER din procentul retinut de ce nu cumpara masini sa ofere de lucru cu salariu fix chiar si minim pe economie, nu isi vor recupera investitia niciodata nu ca nu vor face profit. Asa ca este mai bine sa profite de masina mea, de timpul meu, de motorina mea, de asigurarea mea de banii mei pentru a-si opri un sfert din ce castig si inca cum, oferind un tarif care pe ei nu ii afecteaza, dar care te face pe tine sa dormi in masina pentru cateva zeci de lei pe care le vei da in final pe reparatii sau amenzi. Conzluzie....Am renuntat sa imi distrug sanatatea si masina pentru a umfla conturile unor jmecherii, am uitat sa mentionez ca testul lam facut intr-o zi de sambata in care la serviciul meu sunt platit dublu pentru fiecare ora din timpul meu nu cu 6 lei ca in cazul uber. Daca este cineva interesat sa vada toate cursele pe care le-am facut si valoarea lor cu timp petrecut in trafic am sa le atasez aici, este ceva de vis.
|
|
|
Post by sofer.online on May 10, 2017 18:35:28 GMT
Depinde numai de tine dar in medie se pot face cam 30-40 ron/ora poate si mai mult. vezi mai multe informatii pe sofer.onlinedaca nu ai firma te poti inregistra si chiar inchiria masini pentru Uber, succes!
|
|
|
Post by sofer offline on May 18, 2017 10:55:26 GMT
si asta vine sa isi faca reclama
|
|
|
Post by Marian on May 19, 2017 15:31:17 GMT
A incercat cineva sa faca o comparatie daca ar lucra ca sofer Uber afara? asa sezonier, o luna-doua, apoi acasa. Oare raman aceeasi bani?
|
|
|
Post by Andrei on Jun 11, 2017 4:04:57 GMT
Cred ca esti tampit rau de tot cu afirmatia '' Se pot face 30/40 lei ora in medie'' Este, eveniment cand ai o cursa de 30 de lei Majoritatea se incadreaza pana in 13 lei si este si normal la asa tarif. Te rog sa postezi cursele tale de 30/40 lei ora cu 300/400 lei in 10 ore castigati. Oricata reclama ai vrea sa faci esti prea prost ca sa iti dai seama ca aceste calcule le face un copil in clasa a doua.Nu mai insela oamenii cu minciuni, mai bine uber ar plati taxele pentru drumuri.
|
|
|
Post by razvann on Jun 12, 2017 0:08:35 GMT
Buna ziua. Am niste prieteni care lucreaza la uber si am inteles ca ei fac 8-10 mil pe saptamana la uber.eu vreau sa ma bag c un E klass 2013 ...si am inteles ca pot face lejer 300ron cu 6h pe zi...stiti pe cineva care e la uber la lux sa-mi spuna daca se merita sa bag masina ....ca daca la sfarsit de luna cu taxe stat 25%uber raman cu 1500-2000 ron n-am facut nici o treaba:)).o seara buna
|
|
|
Post by black on Jun 19, 2017 9:19:27 GMT
Salut Razvan nu vreau sa te descurajez dar parerea mea sincera este ca nu se merita,dar ca sa fii impacat poti incerca o luna sau o saptamana.Eu fac uber de 1 luna si jumate dar deja m am dezumflat este avantajos pt uber sau pt cei care au masini si le inchiriaza pt sofer nu in nici una din situatii (masina ta sau inchiriata de la cineva).Eu am iesit mai mereu si pot spune ca in 10 ore de sofat non stop aproape daca sari de 200 ron trebuie sa fii fericit.Este un job destul de stresant pretentiile sunt maxime (masina sa fie mereu curata navigarea mereu fara greseala iar cu waze este o distractie totala etc)Gandestete bine dar nu iti recomand dar daca te apuci te rog sa ne scrii o zi buna .
|
|
|
Post by virgil on Jul 6, 2017 23:33:03 GMT
Salut tuturor, vad ca totusi nu poate spune nimeni o medie de incasari per 8/10/12 ore lucrate, state in trafic. mi se pare mie sau nu se poate aproxima? ar fi binevenit si un printscreen al aplicatiei
|
|
|
Post by Ionut on Jul 13, 2017 20:45:08 GMT
Salut, pe ora faci maximum 30 de lei(net)!!Din acesti 30 de lei ora scazi motorina,intretinearea masinii si altele!
|
|
|
Post by adrian on Jul 17, 2017 16:11:12 GMT
se poate dovedi cu un printscreen al istoricului comenzilor in care sa dovedeasca venitul saptamanal sau nu? Multumesc
|
|
|
Post by Alex on Jul 20, 2017 11:00:22 GMT
Salutare. Am citit toate comentariile voastre, unele interesante si pertinente. Eu cred ca se castiga ceva banuti din treaba asta dar sunt prea putini. Nu mi se pare o varianta viabila.
|
|
|
Post by catalin on Jul 26, 2017 20:08:55 GMT
Buna.am citit tot felul de pareri clar ca ele vor fi mereu impartite.parerea mea e ca uber nu poate fi socotit la noi ca un serviciu fix si stabil ci doar ca extra job.cand ai timp poti iesi un puc 2-3 ore depinde de fiecare.eu fac uber in Brasov de o luna exact cum ziceam 2-3ore pe zi in principiu si 3-4 in weekend .se fac bani nu multi intradevar dar tineti cont este extra job .niste bani care intra in casa eu fac cam 300 pe saptamana curati.scad taxe gpl-ul si astia sunt banii.pot spune ca imi acopar rata la apartament din uber mai nou.legat de masina...asigurarea oricum o faci ori cu uber ori fara si masina vede service-ul ori cu uber ori fara.spre ghinionul meu a mea a fost in service in fiecare luna anul asta tinand-o in parcare 5 zile din 7 (megane 2 2007)deci nefacand uber....fiecare face cum doreste eu unul voi continua atata timp cat intra bani in casa in bugetul casei.spor la bani
|
|
|
Post by alexandru on Aug 7, 2017 19:49:50 GMT
Părerea mea este Ca in România nu se merita sa fii șofer Uber ! Eu lucrez in UK, la 55 de ore pe sapt fac 800£ Ma costa 65 asigurarea pe sapt și 70 motorina
|
|
|
Post by Alexandru1 on Aug 8, 2017 11:13:17 GMT
Iar Părerea mea despre #TEO, este ca lucrează pt Uber, nu este așa zis 'asociat', ci lucrează pentru companie, advertising this business !!! Sa lucrezi tu draga Teo, și sa vezi cum e sa te descurci cu taxele, cu procentul care-l plătești la Uber și firma prin care lucrezi cu Uber, benzina, și mentenanța la masina !!!
|
|
|
Post by Valentin on Sept 6, 2017 6:24:42 GMT
Părerea mea este Ca in România nu se merita sa fii șofer Uber ! Eu lucrez in UK, la 55 de ore pe sapt fac 800£ Ma costa 65 asigurarea pe sapt și 70 motorina .....salut...cum pot sa vorbesc cu tine?un nr de tel ceva...
|
|
|
Post by hihi on Sept 11, 2017 10:36:04 GMT
da, in romania nu merita sa faci uber (chiar si daca nu ai invatat sa faci altceva in viata)...merita in schimb sa stai pe canapea cu telecomanda in mana si sa astepti sa-ti pice banul din cer (sau de la guvern)
|
|
|
Post by Geanina on Sept 11, 2017 14:17:09 GMT
30 lei brut daca scazi din ei......
|
|
|
Post by Un alt teo on Sept 13, 2017 6:48:07 GMT
Salut, am citit l mare parte din comentarii si as vrea sa imi spun si eu povestea aici. Am facut uber o luna, maxim intr-o seara de sambata am facut 450 de lei. Am stat vre o 11 ore. Daca s a meritat discutati voi. Media este de 30 de lei pe ora, aceasta medie se implineste cand ai comanda dupa comanda sau cand prinzi curse cufactor de multiplicare. Sa faci uber se merita atunci cand esti student si ai timp liber sau ca si un part time job 3 4 5 ore. Nu am poze din aplicatie sa dovedesc, dar cum aceasta medie de bani depinde de clienti asa va spun ca sunt zile si zile. Sunt zile cand stai 8 ore si faci 160-180 sunt zile vand prinzi comanda dupa comanda cu f de m si faci 450 in 11 ore. Totul tine de cat de disponibil esti si ce target iti impui sa atingi pe zi. Sper ca am facut unele lucruri mai clare pentru unii.
|
|