|
Post by Ionut on Sept 25, 2017 19:08:21 GMT
Sunt student si vreau sa imi iau un megane 2 + gpl, doar pt uber evident, pt mine nu e necesar dar e bine venit ... vreau sa stiu ce taxe percepe uberul sau o firma partenera uber, dar detaliat, si care sunt ele. Mai exact dintr o 100 ron , cat e comision, cat tva, cat cas, asigurare motorina etc.... Va multumesc frumos, rog doar o parere avizata nu negativisi.
|
|
|
Post by waw uber on Oct 24, 2017 12:58:04 GMT
dupa cate am citit nu conteaza calcule conteaza cat costa km aici trebuie sa fie diferenta mare intre masina privata scumpa de lux si o masina taxi galbena nu asa curata nu asa luxoasa si se castiga 1,39 pe km si o sa creste ,dece ce stati sa facetis atata calcul cand e simplu ca UBER este pierdere daca cost pe km nu este de 3lei sau mai mult cand sunt niste jmecher taxiuri galbeni au tarif de 3,5 nu mai va ganditi profitul adevarat intra la UBER prin comisionul lor si voi primit bani prin cont succes
|
|
|
Post by marius on Nov 6, 2017 14:32:48 GMT
Teo are dreptate, eu am un Focus cu consum de 7% in oras si la 28 de ore facuta intr-o saptamana am facut 820RON, din care trebuie sa dau 10% la firma si apoi inca vreo 220-240RON pe motorina(inclus uz personal vreo 200km), din calculele mele imi raman cam 500RON. Daca ai masina noua nu merita pentru ca uzura masinii e mai mare decat beneficiile, valoric vorbind. Daca ai insa o masina de 2-5000E si economica merita. Acum datele, pe care le-am cautat ft mult inainte si pe care le-as fii vrut si eu: la 484 km facuti in comenzi am facut 822RON DAR la acei 484 mai trebuie adaugati cel putin 20% km facuti intre curse si catre curse, deci cam 600km realist vorbind. consumul meu mediu pe acesti km a fost de 6%, pentru ca am iesit numai seara dupa ce e mai ok traficul. La 1 saptamana: bani: 822RON comision firma 82RON km facuti 600 motorina consumata pentru uber 36l sau 191RON Ore contorizate in aplicatie 28 ore efective cam 30, mai faci pauze, etc Iesit doar seara in timpul saptamanii si o seara de weekend cat pot duce - 10-12-13 ore Pentru mine raman cam 450-500RON pe saptamana, plus motorina pe care o folosesc si in scopuri personale. Uzura masina, cam 2500km pe luna pentru uber, cu beneficii de ~1800RON voi considerati daca e suficient. se fac 30RON pe ora in medie, indiferent de surge sau nu, cel mai mult, in 2 luni, a fost 50RON pe ora, intr-o luni dimineata, nu am mai reusit sa reproduc ) minimul este 25RON pe ora - cam atat faceam la inceput. Mie personal imi convine ca fac minim 1600RON plus motorina pe care dadeam minim 200RON pentru uz personal pe luna. Ca si fulltime job nu stiu sigur cat merita totusi...mai ales cu masina personala
|
|
|
Post by Robert on Nov 13, 2017 12:59:55 GMT
Teo are dreptate, eu am un Focus cu consum de 7% in oras si la 28 de ore facuta intr-o saptamana am facut 820RON, din care trebuie sa dau 10% la firma si apoi inca vreo 220-240RON pe motorina(inclus uz personal vreo 200km), din calculele mele imi raman cam 500RON. Daca ai masina noua nu merita pentru ca uzura masinii e mai mare decat beneficiile, valoric vorbind. Daca ai insa o masina de 2-5000E si economica merita. Acum datele, pe care le-am cautat ft mult inainte si pe care le-as fii vrut si eu: la 484 km facuti in comenzi am facut 822RON DAR la acei 484 mai trebuie adaugati cel putin 20% km facuti intre curse si catre curse, deci cam 600km realist vorbind. consumul meu mediu pe acesti km a fost de 6%, pentru ca am iesit numai seara dupa ce e mai ok traficul. La 1 saptamana: bani: 822RON comision firma 82RON km facuti 600 motorina consumata pentru uber 36l sau 191RON Ore contorizate in aplicatie 28 ore efective cam 30, mai faci pauze, etc Iesit doar seara in timpul saptamanii si o seara de weekend cat pot duce - 10-12-13 ore Pentru mine raman cam 450-500RON pe saptamana, plus motorina pe care o folosesc si in scopuri personale. Uzura masina, cam 2500km pe luna pentru uber, cu beneficii de ~1800RON voi considerati daca e suficient. se fac 30RON pe ora in medie, indiferent de surge sau nu, cel mai mult, in 2 luni, a fost 50RON pe ora, intr-o luni dimineata, nu am mai reusit sa reproduc ) minimul este 25RON pe ora - cam atat faceam la inceput. Mie personal imi convine ca fac minim 1600RON plus motorina pe care dadeam minim 200RON pentru uz personal pe luna. Ca si fulltime job nu stiu sigur cat merita totusi...mai ales cu masina personala
|
|
|
Post by Virgil on Nov 22, 2017 10:47:41 GMT
Salutare, Intrebarea mea pentru soferii care fac Uber prin SRL-ul lor ( in cazul curselor cu incasare in numerar, este obligatorie detinerea unei case de marcat in masina si emiterea bonului fircal conform OUG 28/1999 R). Daca da, atunci este oportuna achizitionarea acestei case de marcat fiscale pentru aplicarea legii tinand cont de procentul mic de incasari cash si de posibilitatea ca pe viitor sa nu se mai utilizeze aceasta optiune ? Daca nu, conform carei legi? Stiu ca Uber emite facturi si chitante pe portal, dar acestea nu pot fi utilizate in contabilitate. Multumesc anticipat
|
|
|
Post by Angajat Uber on Nov 27, 2017 22:38:22 GMT
Ce vrajeala pe asta cu 450 lei pe saptamana. Buna gluma. Daca era asa nu mai existau taximetristi. Voi de ce cretedi ca inca exista? Va dati singuri raspunsul. Vad ca pe forumul asta doar o parte sunt oameni sinceri. In rest avem taximetrisi care denegreaza si angajati uber care vor detalii si poze ca sa poata da ban la aplicatie. Sa va zic experienta mea: Eu am facut saptamana trecuta 820 lei si am petrecut online 36 ore (aproximativ 6 ore pe zi si Duminica liber). Pentru mine este un maxim pe care nu o sa il pot mentine pentru ca mai am un serviciu. Dar am tras de mine sa vad ce iese
Acum hai sa facem cheltuielile pentru un om care conduce 36 ore pe luna. 1. Consum: Nu voi lua exemplele scrise mai sus de taximetristi (12-13%) care au interesul sa faca reclama falsa. Soferii ori folosesc motorina cu un consum de aprox 7% sau baga GPL care, desi consuma 13-14, costa la jumatate deci cam tot echivalentul ca pret la 7% benzina. Nu am luat in considerare nici fosti taximetristi care s-au trecut pe Uber cu jafuri de Loganuri 1.4MPI pe GPL. Aia poate consuma 10%GPL deci ehivalentul a 5% benzina. Bun, deci eu am consumat de aproximativ 250 lei GPL. 2. 12% taxa firma de transporturi. 12*820/100= aproximativ 100 lei. 3. 30 lei administrare acte 4. Spalat MINIM 1 pe saptamana 30 lei
Rezultat 820-250-100-30-30=390 lei
Aici nu am putut aproxima uzura excesiva a cauciucurilor(vara/iarna). Reviziile mai dese si uzura excesiva a masinii. Nu am considerat nici asigurarea sau rovineta. Pe alea le faceam oricum.
Deci poti castiga un maxim de 1500-1600 lei pe luna. Si credeti-ma ca tragi pentru ei.
Voi decideti daca merita.
|
|
|
Post by Ospatarul on Nov 28, 2017 4:05:34 GMT
Medie pe ora inseamna: iei toti banii castigati, il imparti la numarul total de ore lucrate. Nu exista asa ceva precum medie care de indeplineste numai cateodata cand vin comenzi mai multe...
|
|
|
Post by Virgil on Nov 29, 2017 20:17:21 GMT
Chiar nu e nimeni care face Uber prin SRL aici sa ma ajute cu un raspuns la topicul cu incasarile cu numerar?
|
|
|
Post by Jojo on Nov 30, 2017 16:47:38 GMT
ATENTIE MARE!!!!!! UBER INCASEAZA SUME MAI MARI DECAT CELE DECLARATE DE SOFERI LA SFARSITUL CURSELOR. INTREBATI INTOTEAUNA CAT VALOREAZA CURSA DUPA CARE VERIFICATI CONTUL BANCAR SI SUMA RETRASA DE ACESTI NEISPRAVITI. SE NUMESTE HOTIE CEEA CE FAC ACESTI NEMERNICI!
|
|
|
Post by M on Dec 11, 2017 18:38:44 GMT
Buna, ca sofer Uber, cum primiti factura pentru o luna lucrata?
|
|
|
Post by Cedrik on Jan 3, 2018 19:33:42 GMT
Salut Dan, foarte corect calculul tau si felicitari ca nu te-ai bagat in mizeria asta cum am facut-o eu. Imi place sa dau cu capu de perete sa fiu sigur ca este acolo. Am sa prezint adevarul despre ce inseamna Uber din punctul meu de vedere ! Prima zi de munca, entuziasm total... comenzile veneau una dupa alta, distante intre 8 si 12 km ma gandeam ca este imposibil sa nu imi ramna nimic dupa atata efort. Dupa 10 ore de condus asidu ma uit la rezultat =245 lei, cand spun asidu inseamna ca nu m-am dot jos sa imi iau nici macar o sticla de apa fara sa iau pauza de masa sau de tigara....un fel de maraton as putea spune,Incerc doar sa vad unde se poate ajunge. Incerc sa inteleg unde am gresit de suma este atat de mica comparativ cu cat plateam eu la taxi pentru o distanta aproape la jumatate,,, si aici incepe calculul meu. Tarif pe km 1.3 de ce oare ? pai Uber are rolul de a te exploata in interes propriu nu exista notiunea de parteneriat aici esti vazut exact ca un negru pe plantatie. Eu detin un Megan 3 pentru care am platit 17.000 Euro, asigurare anuala 900 lei, o singura revizie normala ma costa 700 de lei pe an fara frecat masina cu uber prin orasul plin de gropi + costurile cu curatarea, lichid parbriz si alte mici detalii. Oricum ai calcula sa mananci covrigi sa nu fumezi, sa lasi masina pe liber .......inseamna doar timp pierdut. Oare UBER din procentul retinut de ce nu cumpara masini sa ofere de lucru cu salariu fix chiar si minim pe economie, nu isi vor recupera investitia niciodata nu ca nu vor face profit. Asa ca este mai bine sa profite de masina mea, de timpul meu, de motorina mea, de asigurarea mea de banii mei pentru a-si opri un sfert din ce castig si inca cum, oferind un tarif care pe ei nu ii afecteaza, dar care te face pe tine sa dormi in masina pentru cateva zeci de lei pe care le vei da in final pe reparatii sau amenzi. Conzluzie....Am renuntat sa imi distrug sanatatea si masina pentru a umfla conturile unor jmecherii, am uitat sa mentionez ca testul lam facut intr-o zi de sambata in care la serviciul meu sunt platit dublu pentru fiecare ora din timpul meu nu cu 6 lei ca in cazul uber. Daca este cineva interesat sa vada toate cursele pe care le-am facut si valoarea lor cu timp petrecut in trafic am sa le atasez aici, este ceva de vis.Nu sunt partener si nici taximetrist, desi m`ar tenta sa devin partener UBER. RCA`ul il platesti si cand faci uber si cand nu faci uber. Daca te plangi de masina ca a fost 17k euro, asigurarea 900 ron si revizia 700, ce crezi... aceeasi bani ii dai si fara partener. Singurul lucru e ca revizia ca si taximetrist, uberist, black cabist... o faci mai devreme, datorita nr de km facuti. Nu mai bagati partea asta in subiectu "ramai cu prea putin, nu se merita" Nu te obliga nimeni sa stai 10h asidu la munca si sa mananci pe capota masinii. Faci pauza 1h, te duci acasa, mananci linistit si iesi iar. Nu ai plan ca taximeTRISTII. De asemeni iti poti alege zone office, sau serile de weekend (vineri sambata, ca duminica nu prea mai iese lumea). Da, nu vei castiga 1000 ron pe luna in situatia asta, dar nici nu te poti plange ca nu ti`a iesit nimic. Uber se bazeaza pe program "part time". Daca vrei full time, n-ai decat, dar nu te mai plange de profit prost. Acelasi lucru il au si taximeTRISTII, doar ca ei sunt pe gaz cu o masina de 6k euro cheala.Intrebarea mea este: care sunt criterile de tarifare pentru masini? Gen A6 2016 1.60 lei/km, Focus 2005 1.20/km... ptr ca detin un focus break 2013 si dupa tarifele aproximative imi pot face un calcul. (sau care sunt clasele/anii de masini "premium")
|
|
|
Post by Cedrik on Jan 3, 2018 19:35:11 GMT
Salut. (se pare ca nu merge quote foarte bine) Nu sunt partener si nici taximetrist, desi m`ar tenta sa devin partener UBER. RCA`ul il platesti si cand faci uber si cand nu faci uber. Daca te plangi de masina ca a fost 17k euro, asigurarea 900 ron si revizia 700, ce crezi... aceeasi bani ii dai si fara partener. Singurul lucru e ca revizia ca si taximetrist, uberist, black cabist... o faci mai devreme, datorita nr de km facuti. Nu mai bagati partea asta in subiectu "ramai cu prea putin, nu se merita" Nu te obliga nimeni sa stai 10h asidu la munca si sa mananci pe capota masinii. Faci pauza 1h, te duci acasa, mananci linistit si iesi iar. Nu ai plan ca taximeTRISTII. De asemeni iti poti alege zone office, sau serile de weekend (vineri sambata, ca duminica nu prea mai iese lumea). Da, nu vei castiga 1000 ron pe luna in situatia asta, dar nici nu te poti plange ca nu ti`a iesit nimic. Uber se bazeaza pe program "part time". Daca vrei full time, n-ai decat, dar nu te mai plange de profit prost. Acelasi lucru il au si taximeTRISTII, doar ca ei sunt pe gaz cu o masina de 6k euro cheala.Intrebarea mea este: care sunt criterile de tarifare pentru masini? Gen A6 2016 1.60 lei/km, Focus 2005 1.20/km... ptr ca detin un focus break 2013 si dupa tarifele aproximative imi pot face un calcul. (sau care sunt clasele/anii de masini "premium")
|
|
|
Post by munich on Jan 6, 2018 2:02:44 GMT
Hello,
We are a passenger transport company in Munich. We are hiring drivers to work on Uber in Munich. You will be directly engaged by our company.
Work schedule : 11h / day - 6d / 7 Night or day team
We recruit motivated people who want to work for the long term.
The salary is 1500 € (6950 lei) net / month. The objective of the driver is a turnover of 5000 € / month.
Housing is free.
Conditions: Clean record Driving license for at least 3 years.
If you wait this job, send us an email : uber.driver.munich@gmail.com
I will be in Timisoara in 2 weeks to recruit drivers so if you live Timisoara we can meet.
Cordially
|
|
|
Post by Andrei on Jan 10, 2018 1:19:32 GMT
In concluzie ieftin si bun nu se poate asa cum doreste romanul nostru cel de toate zilele. Sunt curios cum va arata o masina dupa 5 ani lucrati ca partener uber?
|
|
|
Post by Daniel on Feb 6, 2018 8:20:11 GMT
Salut, de vreo 2 sapt incerc si eu sa devin sofer uber, problema de care ma lovest este la infiitarea PFA-ului, cei de la registrul comertului nu vor sa imi aprobe codul 4939 fara un certificat ARR(Autoritatea Rutiera Romana). Pentru un numar de 2-3 ore pe zi nu as vrea sa imi fac SRL, iar daca merg la o firma care imi trage 20%, eu raman cu mai nimic. Voi ce forma juridica aveti? Orice sfat e binevenit.
|
|
|
Post by MihaiC on Feb 6, 2018 14:10:31 GMT
Salut ,cat bani faci cu Uber intr o daca lucrezi pe masina lor ?Cu cat ramai ?
|
|
|
Post by eden on Mar 11, 2018 22:45:20 GMT
Mare teapa
|
|
|
Post by eden on Mar 11, 2018 23:17:41 GMT
Teapa mare,nu se merita....am facut uber 5 zile 8-9 ore media pe zi si am castigat 816 roni,in total am facut 600 km in Bucuresti cu o dacia logan gpl,200 roni cost combustibil gpl,trafic de zi si de noapte.Din bani astia trebuie sa dau 10% unei firme afiliate....scazand cheltuielile 80+200 nu mai pun uzura masini si spalatul la spalatorie 20 de roni,raman cu 500 de roni,deci 100 de roni pe zi cu masina proprie....mi se pare o mare teapa....plus ca ai de-a face,cu fel si fel de fitzoase si fitzosi pretentiosi,ce-a mai lunga cursa a fost de 48,92 roni pentru 28.83 km parcursi in 57 min in trafic,dar au fost o gramada de curse de 7,5 roni pt 5 km unde mai pui ca faci 2-3 km pana il ei pe client de acasa,deci in jur de 8 km printre stradutze si gropi,deci vine niciun leu pe km.Sau cursa cartier militari-aeroport otopeni pt 34 roni si de intorci pe gol pt ca in aeroport nu functioneaza aplicatia,deci punem media de 50 de km dus-intors.Nu mai spun ca trebuie sa fi umil si respectos de parca ai fi sclav,pe masina personala si pe cheltuiala ta.Mi se pare o mare teapa....cine ma contrazice pot demonstra cu poze........Este teapaa...castiga numai uber si firma afiliata
|
|
|
Post by dani on Mar 21, 2018 0:05:40 GMT
Nu da-ti cu pietre,n-am inteles o chestie,corectati ma unde gresesc
Deci sa zicem ca ai facut 100 lei(nu conteaza in cite ore sau ce masina ce consum)
Din acesti 100 lei ,practic ce se scade mai exact?
25%(comision uber)+aprox 30%(taxe si impozite)+10%(firma afiliata)=65% adica 65lei
Venitul tau net fiind 35% adica cam 35 lei ,din care trebuie sa mai scazi combustibilul?
E corect sau am gresit pe undeva?
multumesc
|
|
|
Post by Dani on Mar 22, 2018 20:38:33 GMT
Buna seara! As dori sa ma inscriu la Uber cu masina personala, prin intermediul unei firme contra 10% + 25 lei/saptamana contabila. Eu, sofer, voi plati impozitele la stat sau firma le va plati din cei 10%?
|
|
|
Post by Dani on Mar 22, 2018 20:39:29 GMT
Buna seara! As dori sa ma inscriu la Uber cu masina personala, prin intermediul unei firme contra 10% + 25 lei/saptamana contabila. Eu, sofer, voi plati impozitele la stat sau firma le va plati din cei 10%?
|
|
|
Post by Madalin on Apr 26, 2018 7:02:29 GMT
Buna tuturor. Am o intrebare pentru cei ce detin un PFA inregistrat la uber. Care este comisionul pe care voi il percepeti? Aveti alti soferi uber afiliati PFA-ului vostru ? Daca da, cum vedeti ce suma va revine voua din cursele acelei persoane ? Multumesc !
|
|
|
Post by Bogdan on Jun 25, 2018 20:55:39 GMT
Da, se fac bani la uber. Dar, depinde...Nu poti sa te bazezi doar pe waze, ca vei pierde bani. Trebuie sa inveti sa sti Bucurestiul. Nu te duci sa iei pe nimeni de la 3 km, daca ala are o cursa mica...chiar azi am fost dupa un client la 6.5 km, dar avea o cursa de 65 de lei Cursele se vaneaza. Nu orice cursa mica e rea, nu orice cursa mare e buna. Tarifele dinamice se vaneaza si ele sunt cheia pentru a face bani. Ele si cursele lungi, de peste 15 km, unde km devine 3 lei, indeferent de dinamic. Sapt trecuta, doar ziua, 44 de ore in aplicatie, fara weekend (nu lucrez sambata si dumunica), 1505 lei mi-a virat Uber. 10 la suta la firma, vreo 450 motorina pe vreo 900 km facuti. Uzura e greu de aprox, masina nu a cerut bani in afara de revizii (350 lei o revizie cu piese originale aduse de mine la reprezent). Revizie la fiecare 10000 de km, deci la aproape fiecare 2 luni.Dacia 2013 pe motorina, consum maxim cu AC in aglomeratie in Buc 7, seara scade sub 6. DOAR PE TARIF NORMAL NU MERITA, POTI SA FACI ORICATE CURSE VREI. Curse sunt, daca nu inchizi aplicatia n-ai timp nici de WC. La care oricum nu te duci daca e tarif dinamic. Ex aeroport, acolo stai cam o ora in medie pt urmatoarea cursa, mai ales dimineata. Daca e tarif in nordul orasului nu prea are rost sa stai in aeroport. Daca nu e tarif in oras, e o prostie sa vi pe gol de la aeroport. E ca la pescuit: prada mare inseamna rabdare si noroc...
|
|
|
Post by Adrian on Oct 17, 2018 13:33:56 GMT
Buna ziua! Este vreo problema daca masina nu este pe numele meu ci pe al unei firme!
|
|
|
Post by Adrian on Oct 17, 2018 13:35:28 GMT
Buna ziua! Este vreo problema daca masina nu este pe numele meu ci pe al unei firme?
|
|
|
Post by Mihai. on Oct 24, 2018 22:51:42 GMT
Toți spun că nu e bine la Uber dar e plin orașul de mașini cu Uber. Cum naiba bine asta?
|
|
|
Post by xperia on Oct 31, 2018 15:06:07 GMT
Experienta mea cu uber : Prima Saptamana 58 de curse ,conectat 19:30 ore , castiguri 610ron , rezulta o medie de 10ron pe cursa si 30ron pe ora, am iesit 3-4ore 6 zile, am acceptat aproape toate cursele majoritatea pe distante mari pana la client, mai mari de cat cursa in sine:)) Motorina undeva la 300ron ,10% taxe+20ron , sa zicem bani in buzunar undeva la 200ron. Concluzie: Banii tai dupa 1 ora de uber sunt 10ron !! dupa ce scazi tot, adica 1/3 din castiguri o medie care poate creste sau scade dar nu foarte mult. Adica salariu minim pe ecomomie 10ron pe ora asta inseamna sa faci uber. In banii astia intra si uzura masini riscuri amenzi etc .
|
|
|
Post by JiJi_Driver on Dec 13, 2018 1:48:17 GMT
xperia 58 de curse, 19:30 ore conectat? Nu stiu, dar da graaav cu virgula ! Eu am vreo 1200 de lei brut, la 68 de curse si aproape 38 de ore conectat. Per total in trafic,cred ca am sarit de 45 de ore. Parti proaste: Era sa busesc masina de vreo 5 ori in trafic. Ultima oara am franat violent si am tras de volan, fiindca altfel intram in prostu` care nu s-a asigurat. Noroc ca nu eram cu client. Trafic infernal: Sa faci 2 ore la 6 sera de la inmatriculari Pipera pana la Unirii, pentru 35 de lei... iti bagi direct p*** ! Consum: Uneori pe GPL ajunge si la 16% in bara la bara. Parti bune: De bine de rau, daca tragi nu poti spune ca nu ai pe cine pune mana la sfarsit de saptamana. Concluzii: Ca orice meserie se invata. Trebuie sa stii orele la care sa iesi, zonele in care sa stai si CAND si in ce zone e tarif dinamic. Practic tariful dinamic iti mai regleza din "teapa" pe tariful normal. Acepti tariful normal doar cand trebuie sa iesi dintr-un cartier marginas. Iei cursa "oriunde ar fi", doar ca sa nu mergi pe gol. Cand e noaptea liber, mai bine pui din buzunarul tau 1 litru de GPL ~ 3 lei dupa ce ai dus clientul, si te duci in zona unde ai tarif dinamic minim 1.5x NU faceti Uber daca aveti masina pe motorina ! E o mare teapa. Si cheltuielile de intretinere sunt pe masura. Nu ca as face mari bani cu a mea (consuma in momentele ei bune 11-12% GPL) Cei mai buni bani se fac cu hybride benzina (motor maxim 1.6) trecut pe GPL, gen : Toyota Prius, Honda Civic Hybrid, etc. Umplii butelia cu 80 de lei si mergi 500 de km in oras. Asa da ! Alt sfat: NU aceptati orice cursa, mai ales cand sunteti in zone cu tarif dinamic. Adica tu esti in zona cu 1.4x si accepti cursa cu tarif normal ?! Trebuie sa fi chiar pampalau ! Sa ia naibi autobuzul, ca taxi la 2 lei/km (echivalent Uber 1.5X nu isi permite). E ca la licitatie in perioadele cu cerere mare. Care da mai mult! Perfect capitalist. PS: E posibil ca unii sa ajunga la concluzia ca e mai bine pe taxi, mai ales ca job full time. Cu tot planul - care este ! Pai nu stiu daca in ziua de azi te duce vreunt taximetrist 7 km, pe 10 lei (tarif normal). Genul asta "de curse" sunt adevarate tepe. La taxi ptr o cursa din asta scoti lejer 25 de lei din buzunar (cu tot cu spaga) Ca sa nu zic 30. Si te plimbi cu Logan, nu cu VW (VAG si tot ce inseamna) / Opel / Ford
|
|
|
Post by Uber 6 luni on Jan 12, 2019 13:53:15 GMT
Sincer am fost foarte foarte dezamagit de uber ! Initial pare wow ! dar ca sa fie uber comvenabil in Romania trebuie sa fie catburantu la jumate ca pret ! Am un sevrolet aveo motor 1.2 consuma undeva la 7 litri la suta in traficul din Bucuresti !Iarna trebuie sa bagi caldura si vara trebuie sa mergi cu aer conditionat ! asta mareste consumul de carburant !Ajungand sa consume peste 8 litri la suta ! Ca si calcul am castigat undeva la cel mult 20-30 lei pe ora ! o medie la 10 ore este de 250 lei ! cu un plin de 220 lei scot cel mult 550 lei ! pe scurt ! 550 lei -un plin 250 lei minus 10% Teo minus 12.5 lei pe saptamana = 260 lei la 20 de ore conduse ! Dinamicu este o minciuna ! Prinzi dinamic cand este aglomerat! Daca vezi dinamic pe harta si ai drum spre acel loc, nu ajungi in zona dinamica ca dispare ! Daca esti in zona dinamica ai sanse mari sa stai degeaba si daca iti vine comanda sa fie dinafara zonei dinamice si iar teapa ! Bacsisu este rar ! Singurul lucru care ma impinge sa mai fac uber este ca imi ofera libertate !Nu am pus la cheltuieli curatenia masinii minim 30 lei saptamana ca masina trebuie sa fie impecabila !Lichid de parbriz care acum iarna am gasit si la 40 lei 5 litri in kaufland! Ma uit non stop in oglingi si am grija sa nu intre toti idiotii in mine ! Mai ai cursa de cari cate 4 persoane si iti da si curse de mergi 12 minute pe gol ! Carburant consumat care nu este platit !
|
|
|
Post by Uber 6 luni on Jan 12, 2019 13:59:35 GMT
scz am gresit calculul 232 lei la 20 ore ! Nu am pus nici uzura masinii ! in calcul deci iti plangi de mila cand iti intra banii in cont ! Clar nu merita uber ! Si aici am trecut cele mai bune 20 ore ca poti sta ca idiotu noptile din timpul saptamanii si sa nu ai curse ! merge bine doar de sarbatori si sambata duminica noaptea
|
|