|
Post by dan on May 14, 2017 19:07:44 GMT
m-am prezentat la sediul uber pentru a incepe colaborarea cu ei dar surpriza: am fost refuzat pe motiv ca uber nu accepta masini ca a mea. este vorba de un daewoo nubira 2 din 2004 achizitionata noua care a stat mai mult in garaj,care are 60.000 km la bord, se afla intr-o stare tehnica si optica perfecta.are ABS, aer conditionat ,spatiu mai generos ca intr-o masina obisnuita, portbagaj mai mult decit generos si am si scaun de copil nou .
stie cineva de ce ne este admisa aceasta masina? sau sunt undeva reguli ce interzic o anumita marca sau tip de turism. inteleg sa nu fie admis un turism mic (spark,C1,etc) dar ce regula incalca acest turism. imi poate explica si mie cineva? multumesc anticipat , dan
|
|
huber
New Member
|
Post by huber on Jul 13, 2017 7:15:48 GMT
Salutare! Eu zic sa mai incerci! Am vazut "toroape" de masini admise la uber...
|
|
|
Post by :) on Sept 26, 2017 12:03:25 GMT
m-am prezentat la sediul uber pentru a incepe colaborarea cu ei dar surpriza: am fost refuzat pe motiv ca uber nu accepta masini ca a mea. este vorba de un daewoo nubira 2 din 2004 achizitionata noua care a stat mai mult in garaj,care are 60.000 km la bord, se afla intr-o stare tehnica si optica perfecta.are ABS, aer conditionat ,spatiu mai generos ca intr-o masina obisnuita, portbagaj mai mult decit generos si am si scaun de copil nou . stie cineva de ce ne este admisa aceasta masina? sau sunt undeva reguli ce interzic o anumita marca sau tip de turism. inteleg sa nu fie admis un turism mic (spark,C1,etc) dar ce regula incalca acest turism. imi poate explica si mie cineva? multumesc anticipat , dan E mai veche de 10 ani..
|
|
|
Post by umiqayix on May 17, 2019 2:42:42 GMT
|
|
|
Post by odejobiwij on May 17, 2019 4:36:36 GMT
|
|
|
Post by Bogdan on Feb 3, 2020 14:09:50 GMT
Cu un chevrolet aveo din 2007 sedan pe benzina pot sa fac uber?
|
|