|
Post by Anonimous on Mar 13, 2016 13:16:47 GMT
In prezent au crescut comisionul la 25%. Mai renteaza in aceste conditii, ce parere aveti?
|
|
|
Post by Diego on Mar 21, 2016 23:35:16 GMT
Au crescut la Select....
|
|
|
Post by paraschivrazvan25 on Jun 28, 2016 13:46:55 GMT
Decat cu Uberu mai bine fara. Eu mi-am orientat masinile personale in ultimul timp catre companiile de rent a car Bucuresti. Mi se retine comision de 15 la suta insa numai am batai de cap.
|
|
|
Post by Vali on Jul 7, 2016 15:22:08 GMT
Sal ce ziceti se merita sa fac pasul spre UBER sau mai bine stau in banca mea? Vreau raspunsuri doar de la soferi UBER nu de la cei care nu stiu cu ce se mananca asa ceva!!!!
|
|
|
Post by Anonim uber on Jul 20, 2016 13:00:37 GMT
Vali....Daca iti place sa conduci prin traficul din Bucuresti eu zic ca se merita. La 32 de ore pe saptamana lucrate eu pot face intre 700-850 lei. Din astia scad motorina + spalataul masinii, bradutii,etc max 250 lei. Daca nu se strica nimic la masina raman cu 500 din care trebuie sa platesc la stat taxe si impozite in functie de forma juridica pe care o alegi PFA sau SRL. Acum tu decizi cate ore poti sta in trafic si cu cati bani te multumesti....
|
|
|
Post by Alex on Dec 9, 2016 14:45:48 GMT
Salutare tuturor. Ma bucur ca am descoperit acest forum, insa pt mine, un pic cam tarziu. Regret ca nu am cautat mai multe detalii pe internet despre UBER Romania inainte sa ma arunc cu capul inainte. #Fost sofer "partener" UBER in Brasov. Din punctul meu de vedere NU este deloc RENTABILA aceasta activitate. Sa explic si cum sta treaba, cel putin in Brasov. 1. Pentru a deveni partener UBER trebuie sa ai SRL sau PFA, ori accepti angajarea la o firma recomandata de UBER, unde ti se opreste 4% comision + 16% impozit la stat la valori obtinute peste 250 ron/saptamana. Sub aceasta valoare se percepe o suma fixa de 45 ron. 2. Comisionul UBER de 25% Per total, soferul ramane cu un venit de 55%, din care scazi combustibilul (benzina/motorina/gpl), spalatoriile (pe timp de iarna, 2-3 ori / saptamana), cosumabile si uzura masinii. Faceti singuri calculele si s-ar putea sa veniti cu bani de acasa
|
|
|
Post by Timisoara on Dec 10, 2016 17:28:48 GMT
Salutare ,
Din pacate in Timisoara avem aceleasi probleme , la noi am observat ca si bonusurile de lansare au fost cu mult mai mici decat in alte orase ... cica avem 1.75/km dar orasul are maxim 10 km de la un capat la altul , si eu primesc cursa la o distanta de 5,4 km ....
Dupa ce am fost activ 12 zile la Uber am decis sa renunt .
O seara placuta.
|
|
sorin
New Member
|
Post by sorin on Dec 20, 2016 15:11:27 GMT
|
|
|
Post by bujutaub on Jun 4, 2019 7:20:24 GMT
|