|
Post by Speiti on Dec 4, 2017 23:08:32 GMT
Salutare,
Intrebarea mea pentru soferii care fac Uber prin SRL-ul lor ( in cazul curselor cu incasare in numerar, este obligatorie detinerea unei case de marcat in masina si emiterea bonului fircal conform OUG 28/1999 R).
Daca da, atunci este oportuna achizitionarea acestei case de marcat fiscale pentru aplicarea legii tinand cont de procentul mic de incasari cash si de posibilitatea ca pe viitor sa nu se mai utilizeze aceasta optiune ?
Daca nu, conform carei legi?
Stiu ca Uber emite facturi si chitante pe portal, dar acestea nu pot fi utilizate in contabilitate. Apromo, eu la aceasta ora nu am acces la aceste chitante, pe portalul e-fiscalization la inceput nu aparea nicio informatie iar acum apar ceva chitante dar nu sunt cele care imi trebuie. Multumesc anticipat
|
|
|
Post by eraceateha on May 25, 2019 23:44:38 GMT
|
|
|
Post by eihapuginuci on May 26, 2019 1:29:27 GMT
|
|
|
Post by jeffmorr on Jun 19, 2024 4:49:08 GMT
ntrebarea mea pentru soferii care fac Uber prin SRL-ul lor: How do you balance business responsibilities with the flexibility of ride-sharing? Discover the best betting sites in India to unwind after a day on the road. Exploring these options can offer a welcome break and add a bit of excitement to your downtime, complementing the dynamic nature of your entrepreneurial journey.
|
|